B&B Villa Aurora


Tervaniementie 2, 52700 Mäntyharju
+358 45 615 6260
info@avamor.fi
www.villa-aurora.fi

Tule majoittumaan ympäri vuoden mukavasti ja kodikkaan rauhallisesti, kauniin ja historiallisesti arvokkaan kulttuurimaiseman sydämeen Villa Auroraan Mäntyharjulle. Kauniit rakennukset ja vasta uudistetut majoitus-, aamiais-, ja kokoustilat sijaitsevat aivan Taidekeskus Salmelan vieressä kirkkaiden vesistöjen ympäröiminä.

Halusimme uudistaa 1890-luvun ja 1910-luvun rakennukset vanhaa kunnioittaen kaikille, jotka tarvitsevat aamiaismajoitusta, kurssien ja koulutusten järjestämispaikkaa tai kokous- ja juhlatiloja. Mielellämme autamme kaikissa tilaisuuteen liittyvissä järjestelyissä, jotka liittyvät kurssien tai koulutusten järjestämiseen. Toimintaa varten olemme perustaneet yrityksen, AvAmor Oy:n ja johtavana ajatuksena on palvella kaikkia suurella sydämellä ja tuoda hyvää oloa mahdollisimman paljon. Lisäksi pidämme tärkeänä yhdessä tekemistä, avoimuutta ja uusien asioiden kokeilua.

Villa Aurorassa on majoitustiloja 35 henkilölle, lisävuoteilla n. 40 henkilölle ( 2-4 hh), sali n. 50 henkilölle,  2 ryhmätilaa, saunaosasto ja aamiaisruokailutila n. 25 henkilölle. Huoneet ovat pääasiallisesti 2 hh ja lisäksi meillä on 2 perhehuonetta ja Aurora suite. Asiakkailla on käytössä ilmainen langaton internetyhteys. 

Vastaanotto on avoinna arkisin 7.00 - 11.00 sekä 15.00-19.00, lauantaisin ja sunnuntaisin 8.00 - 11.00 sekä 15.00 - 19.00

Mäntyharju tarjoaa myös upeat retkeily- ja vaellusmaastot sekä hiihto- ja retkiluistelureitit. Lisäksi voimme järjestää erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ryhmille tarpeen mukaan. Mäntyharjun keskustan palvelut ovat myös lähellä.

Lämpimästi tervetuloa kiireettömään tunnelmaan Villa Auroraan.

Tuote

Luontolomalle Mäntyharjuun ympärivuotisesti!

Tuote

Salmela svengaa -konserttipaketti 29.6.2018, Villa Aurora Mäntyharju

Tuote

Näyttelystä näyttelyyn -taide- ja kulttuuripaketti, Villa Aurora Mäntyharju

Tuote

Taiteellinen majoituspaketti, Villa Aurora Mäntyharju

Tuote

Kokouselämys Mäntyharjussa ympärivuotisesti

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa