Jokamiehen voimaantumispäivä + Puumalan tietoviisas -kisa la 27.10.2018 Sahanlahdessa


Yhteystiedot:

Lietvedentie 830, 52200 PUUMALA
0407799896
@
sales@sahanlahtiresort.fi

Rentouttava akkujenlatauspäivä ukkoporukalla! Päivän tavoitteena on opetella oman mielen voimavarojen käyttöönottoa arjen jaksamisen tukikeinona.
Päivän hyväksi lopuksi erillistapahtumana mahdollisuus jumpata aivojaan Puumalan tietoviisas -kisassa.

Klo 10.00 Mielen ja kropan avaamista rentouttavalla jokamiehen joogalla – ei vaadi aiempaa joogakokemusta, mutta vaatii rennon, lämpimän asun ja voimistelumaton!  Vetäjänä lämminsydäminen joogaohjaaja Maria Talvitie.

Klo 11.30 Lounaalla Sahanlahden kuulun keittiön aitoja makunautintoja luonnon antimista.

Klo 13.00 *) SINKAN SESSIO: ”Minitauotuksella mielenrauhaa, työtehoa ja tuloksellisuutta”

Moni kokee, että elämän leppoistaminen ja mielenrauhan tavoite ovat sovittamattomassa ristiriidassa työn tuloksellisuuden ja tehokkuuden kanssa. Tutkimusten ja käytännön kokemusten valossa käsitys on kuitenkin väärä: levännyt, ylikuormittumaton mieli on juurikin luovuuden ja sitä kautta tehokkuuden, tuloksellisuuden paras ponnahduslauta ja varmistaja!

Session aikana keskitytään ihmisen hyvinvoinnille ääritärkeään mielenkoontitaitoon sekä minitauotuksen opetteluun esim työn lomassa.

”Keho kaipaa liikuntaa, mutta mieli liikkumattomuutta.” (Sinka Viisala)

Klo 14.30 Istahdetaan yhdessä Sahanlahden tunnelmalliselle kodalle, elävän, rauhoittavan tulen äärelle. Nautitaan päiväkahvit/teet luonnon helmassa.

Klo 15.00 SINKAN METSÄSESSIO: ”Onko hyvä olo hukassa, jatkuva kiire sukassa? Kärsitkö mieluummin kuin karsit?”

Luonto auttaa mielen vauhtipyörää hiljentämään tahtiaan kuin itsestään. Metsäsessiossa opetellaan hyvinvoinnille tärkeitä irtipäästämisen ja karsimisen taitoja sekä sitä, miten ne vietävissä metsästä mukaan arjen jaksamistyökaluiksi. (Rankan sateen sattuessa metsäsessio joko kodalla tai museotalon vanhassa tuvassa.)

*******

Klo 16.00 – 19.00 Puumalan tietoviisas -kisa 4 hengen joukkueina ja iltapala ravintola Artturissa

Ilmoittaudu mukaan joko voimaantumispäivään tai tietovisaan – tai molempiin tapahtumiin ma 22.10 mennessä: sales@sahanlahtiresort.fi

Voimaantumispäivän hinta 47 eur sisältäen jokamiehen joogan, Sinkan sessiot, ruokailun ja kahvit/teet. Pelkkä tietoviisas -kisa ja iltapala 18 eur. Ja koko päivä yhteensä 65 eur.

*) Päivän valmennusosuuksien vetäjä Sinka Viisala on kasvatustieteiden maisteri, voimavarakouluttaja ja jaksamisvalmentaja. Sinkalla on paitsi runsaasti aihepiirin teoreettista asiantuntemusta myös omien isojen elämäntragedioiden tuomaa kokemusta, näkemystä ja ymmärrystä jaksamishaasteista. Persoonana hän on valoisa ja tsemppaava.