Verenkierto vilkastumaan ja ajatus kirkastumaan


Yhteystiedot:

Lietvedentie 830, 52200 Puumala
407799896
@
sales@sahanlahtiresort.fi

Miltä kuulostaisi istua kokouksessa ja saada samalla nauttia pää- tai hartiahieronnasta? -saada verenkierto vilkastumaan ja ajatus kirkastumaan?

Sahanlahden kokouksiin on varattavissa fysioterapeutti Mari.
Mari kiertää kokouksen aikana osallistujat läpi ja hieroo esim.5-10 minuuttia kunkin osallistujan päätä tai halutessa hartioita.

Esimerkki kokouspäivästä Sahanlahdessa

klo 9.00 Saapuminen Sahanlahteen ja tuoreet aamukahvit juuri jauhetuista luomupavuista / haudutettu tee TeaHouse of Wehmaisin hurmaavista teelaaduista sekä keittiömestarin aamiaispurtava kartanomaisessa Koskivahti ravintolassa

klo 9.30 Kokous alkaa viihtyisässä kokoustilassa, joka on varusteltu kokousvälineiden lisäksi Saimaa näkymillä. 

Mari kiertää aamukokouksen aikana osallistujat läpi ja hieroo esim.5-10 minuuttia kunkin osallistujan päätä tai halutessa hartioita. Mikäli osallistujia on useampia, voi hieronta jatkua lounaan jälkeen. 

klo 12.00 Lounas Koskivahdissa. Annoksissa maistuu lähellä tuotettujen, keittiössämme alusta loppuun valmistettujen puhtaiden herkullisten raaka-aineiden maku. Käytämme paljon paikallista järvikalaa, lähitilojen kasviksia, perunoita ja lihoja sekä metsän antimia. 

Kokous jatkuu 

klo 14.30 Tuoreet päiväkahvit juuri jauhetuista luomupavuista / haudutettu tee TeaHouse of Wehmaisin hurmaavista teelaaduista sekä leipurin makea leivonnainen 

klo 16.00 Kiitos päivästä ja hyvällä mielellä kotimatkalle

Hinta alk. 49 € / henkilö, kun virkistyvässä kokousporukassa on mukana 15 osallistujaa. 

Varaa oma päiväsi nyt!