Nestorinranta


Lintusalontie 1661 A, 52200 Puumala
+358 40 510 6208
info@nestorinranta.fi
http://www.nestorinranta.fi

Nestorinranta tarjoaa mökki-, huone- ja aittamajoitusta, veneilyä, kalastusta, pyöräilyä ja kotileivonnaisia upeissa puitteissa Puumalan Lintusalossa keskellä Saimaata "Nestori Miikkulaisen" kotikylässä. Petipaikkoja on 26+8. Kesäkahvilasta voi varata aamiaisen. Ateriapalvelut järjestyvät ryhmille tilauksesta. Omatoimisesti voi tehdä ruokaa mökeissä, kesäkeittiöissä, grilleissä ja nuotiolla.

KOE SAIMAAN KAUNEUS VESITSE TAI PYÖRÄILLEN

Meiltä voit vuokrata veneen tai pyörän tai lähteä oppaan kanssa kala- tai veneretkelle Saimaan mahtaville selille tai kapeisiin salmiin. Saimaan upeimmat retkisaaret ovat vain muutaman kilometrin päässä. Voit myös kiertää pyörällä Lietveden, jolloin reilun 70 km matkasta 7 km taittuu veneellä, jonka voit kuljettajineen varata Nestorinrannasta. 

TUTUSTU NESTORIN JA NORPAN TARINAAN KAHVILA NESTORISSA

Nestori Miikkulaisen esikuva Nestori Reponen rakensi veljensä kanssa 50-luvulla kivinavetan naapurilleen. Nyt tässä navetassa toimii Kahvila Nestori, jossa on pysyvä näyttely siitä, kuinka Nestorin ja norpan tarinasta tuli laulu "Vanhoja poikia viiksekkäitä". Kahvila on auki kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin joka päivä klo 12-18.

Nestorinranta sijaitsee 25 km Puumalan kirkonkylästä saaristoon, jonne johtaa 20 km pitkä kaunis saaristotie. Tie menee 11 saaren läpi pengerteitä ja siltoja pitkin. Hätinvirrassa on kahvitaukoja lukuun ottamatta tauotta kulkeva lossi.

Nestorinrantaan pääsee myös veneellä: venerannan koordinaatit 61º, 25,8’, 28º, 00,1’ (Vetojaon syväväylä Jänisvirran kohdalla).
 


 

Tuote

Lietveden pyöräilykierros

Tuote

2 tunnin kalaretki Saimaalle

Tuote

Huoneet ja aitat

Tuote

Veneretket Saimaalle

Tuote

Luontoretket

Tuote

Mökit

Tuote

Kahvila Nestori

Tuote

Kalaan Saimaalle

Tuote

Venevuokraus Nestorinranta

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa