Hotelli Cumulus Mikkeli


Mikonkatu 9, 50100 Mikkeli
+358 200 48 129 (0,17 €/puh + 0,75 €/min)
mikkeli.cumulus@restel.fi
http://www.cumulus.fi/hotellit/mikkeli/fi_FI/mikkeli/

Majoitu mukavasti Savon sydämessä

Cumulus-hotelli Mikkeli sijaitsee mukavasti keskellä kaupunkia ja sen tapahtumia, aivan Etelä-Savon suurimman kauppakeskuksen Akselin vieressä.

Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen. Pääset hotellille helposti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Junalla tulevat vieraat voivat tulla kävellen hotellille, sillä hotelli sijaitsee reilun puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Autolla tulevat vieraat ovat myös huomioitu. Autollesi löydät maksuttoman pysäköintipaikan Kauppakeskus Akselin kattotasanteelta.

Hotellin viihtyisät huoneet, monipuoliset kokoustilat sekä hotellin ravintola takaavat onnistuneen vierailun Mikkelissä. Hotellin kaikissa huoneissa on veloitukseton WiFi-yhteys. Lisäksi lähes kaikki hotellin 136 huonetta on varusteltu huonekohtaisella jäähdyttävällä ilmastoinnilla. Huoneiden varusteluun kuuluu sinua varten suunniteltu Tyynymenu. Laadukas kolmen tyynyn menu tarjoaa mahdollisuuden mukaville unille. Hyvin levätyn yön jälkeen olet virtaa täynnä.

Mikkelin Cumulus-hotellin kaikkien huoneiden hintaan kuuluu kattava aamupala. Aamupala tarjoillaan hotellin aamiaisravintolassa ja tarjolla on terveellisiä hedelmiä, mysliä, jugurttia, leipää ja suurempaan nälkään sopivia lämpimiä vaihtoehtoja kuten munakokkelia. Kiireinen työmatkalainen voi ottaa aamukahvinsa mukavasti mukissa mukaan.

Cumulus-hotelli Mikkeli tarjoaa monipuolisia palveluita. Hotellissa on saunatilat ja uima-allas, ruokaravintola Huviretki ja Parnell's Irish Bar sekä kesällä kaupungin parhaat terassit.

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa