Scandic Hotels Oy / Scandic Mikkeli


Mikonkatu 9, 50100 Mikkeli
0200 81800
mikkeli@scandichotels.com
www.scandichotels.com

Majoitu mukavasti Savon sydämessä

Scandic Mikkeli sijaitsee mukavasti keskellä kaupunkia ja sen tapahtumia, aivan Etelä-Savon suurimman kauppakeskuksen Akselin vieressä.

Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen. Pääset hotellille helposti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Junalla tulevat vieraat voivat tulla kävellen hotellille, sillä hotelli sijaitsee reilun puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Autolla tulevat vieraat ovat myös huomioitu. Autollesi löydät maksuttoman pysäköintipaikan Kauppakeskus Akselin kattotasanteelta.

Hotellin viihtyisät huoneet, monipuoliset kokoustilat sekä hotellin ravintolat takaavat onnistuneen vierailun Mikkelissä. Hotellin kaikissa huoneissa on veloitukseton WiFi-yhteys. Lisäksi lähes kaikki hotellin 136 huonetta on varusteltu huonekohtaisella jäähdyttävällä ilmastoinnilla. Hyvin levätyn yön jälkeen olet virtaa täynnä.

Scandic Mikkeli-hotellin kaikkien huoneiden hintaan kuuluu kattava aamupala. Aamupala tarjoillaan hotellin Bord ravintolassa  ja tarjolla on terveellisiä hedelmiä, puuroa, jugurttia, leikkeleitä, leipää ja suurempaan nälkään sopivia lämpimiä vaihtoehtoja kuten munakokkelia.

Scandic Mikkeli hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita. Hotellissa on saunatilat ja uima-allas, ruokaravintolat Bord Mikkeli ja Cow Irishish bar sekä kesällä kaupungin parhaat terassit.

Tarjous

Scandic Mikkeli - Hotelliloma 20% alennuksella

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa