Visulahden matkailukeskus


Visulahdentie 1, 50180 Visulahti
015 18281
info.visulahti@puuhagroup.com
http://www.visulahti.fi

Visulahden matkailukeskuksesta löydät tekemistä koko perheelle - erityisesti perheen pienimmille! Löydät seikkailupuisto Dinosaurian, Xon-puiston, Vahakabinetin, Top Camping -leirintäalueen, lomakotitalomajoitusta sekä koko perheen ravintolapalvelut. Huvipuistoalue sijaitsee aivan valtatie 5:n varrella Mikkelin pohjoispuolella. Visulahden käännöksen tunnistat suuresta dinosauruksesta! 

Dinosauria
Dinosauriassa yhdistyy huvi ja hyöty, sillä kaikki toiminnot kannustavat perheitä liikkumaan yhdessä ja pitämään hauskaa. Lukuisat kiipeily-, hyppimis - ja seikkailupaikat on tarkoitettu aktivoimaan lapsia ja löytämään liikkumisen riemun. Dinosauriassa on erillinen vesipuistoalue, jossa on iso uima-allas liukumäkineen, Waterplay-toiminto sekä muita hauskoja vesitoimintoja. Lisäksi jättiliukumäki, jonka lähtötasanne kohoaa 13 metrin korkeuteen ja sen kolme liukua tarjoavat hurjat vauhdit mäkeen uskaltaville.

Dinosauriasta löytyy myös moottoriratoja, Battle station rex, pomppulinnoja, karuselleja, seikkailulinnoja ja kaikkea muuta hauskaa lomapäivän ratoksi. Dinosauriassa tapaat myös esihistorialliset dinosaurukset, joista suosituin on "halisaurus". Halisaurus kuljeskelee alueella vapaana ja saattaa yllättää sinut lempeällä dinohalilla.

Vahakabinetti
Vahakabinetin monipuoliseen kokoelmaan kuuluu noin 80 taidokkaasti tehtyä nukkea: kaikki Suomen presidentit, valtion päämiehiä mm. Venäjältä ja Ruotsista, kulttuurihahmoja, eri alojen julkkiksia, urheilijoita ja tietysti myös joulupukki. Tervetuloa kuuluisuuksien maailmaan!

Ravintolat, kokoukset ja juhlat
A-oikeuksin varustettu 200-paikkainen Ravintola Kulkuri Visulahdessa on herkullinen paikka viettää syntymäpäiväjuhlia, polttareita tai vaikka firman juhlia. Järjestämme tilauksesta tarjoilut ja ohjelman asiakkaiden toiveiden mukaan. Ravintolassa karaokelaitteet, videotykki sekä tanssilattia.

Kulkurista kävelymatkan päässä sijaitsevat rantasaunat (250m) sekä lomatalomajoitusta (100-200m).

Majoituspalvelut
Visulahdessa on 400 paikkaisen leirintäalueen lisäksi 30 idyllistä lomakotitaloa ja 29 leirintämökkiä, joten jokaiselle löytyy sopiva majoitusvaihtoehto niin lomamatkailuun kuin liikematkoillekin. Lomakotitalojen varustelu, leirintäalueen siisteys sekä lukuisat aktiviteetit takaavat loistavat olosuhteet lomanviettoon. Onnistuneen loman tae on vaivaton majoittuminen. Meillä voit majoittua mukavasti myös talvella, sillä lomakotitalot ovat käytössä ympäri vuoden.

Visulahden alueella toimii myös XON-puisto. Katso tästä lisää: www.xonpuisto.com

Tarjous

Talviloma Visulahdessa!

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa