Juva Camping


Hotellitie 68, 51900 Juva
015 451 930
camping@juvacamping.com
http://www.juvacamping.com

Tervetuloa vieraaksemme aurinkoiselle neljän tähden leirintäalueellemme! Nauti olostasi luonnon äärellä ja rentoudu välkehtivän Jukajärven rannalla. Tule telttailen, matkailuajoneuvolla tai majoittuen lämpöiseen hirsimökkiin.

Juva Campingin leirintäalue on ollut vuosien ajan karavaanareiden suositusalue. Huoltorakennuksesta löydät siistit huoltotilat, ja rannalla käyttäjiä varten on kaksi rantasaunaa. Leirintäpaikkamme sijaitsevat väljästi tasaisessa mäntykangasmaastossa. Suurin osa paikoista ovat rannan tuntumassa järvinäköaloineen. Keittiö-, suihku- ja WC-rakennukset sekä lasten leikkipaikat sijaitsevat lähietäisyydellä. Kaikki palvelut ovat käytettävissäsi leirintämaksun hinnalla. Alue on tasainen ja siellä on helppo liikkua pyörätuolilla ja lastenrattaiden kanssa. Inva-WC ja lastenhoitohuone ovat kahvilarakennuksen yhteydessä. Aamuisin tarjoamme maksuttoman karavaanarisaunan.

Telttailijoille on varattu tasainen nurmialue rannasta. Keittiö-, suihku- ja WC-rakennukset sekä lasten leikkipaikat sijaitsevat lähietäisyydellä. Kaikki palvelut ovat käytettävissäsi leirintämaksun hinnalla. Aamusauna on maksuton myös telttailijoille.

Ps. Myös luonnonkauniin Oravareitin (melontareitti) lähtöpiste on Juva Camping! Vuokraa meiltä kanootti tai kajakki ja melo koko 60km reitti tai vain osa siitä. Saatavilla vuokralle myös mm. polkupyöriä ja soutuveneitä.

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa