Kesäkampanja 6.-13.6.

Vielä ehdit somekampanjaan!

On jälleen aika suunnitella perinteisen MSM ry:n kesäkampanjan toteutusta. Kesäkampanjaan suunnitellun Helsingin Sanomien etusivun ilmoituksen tilat on nyt kaikki varattu. Kesä Saimaalla -somekampanjaan mahtuu vielä hyvin mukaan, eli kampanjaosat 1 ja 3 ovat vielä varattavissa.

Osallistu Kesä Saimaalla -somekampanjaan! Sitovat varaukset tehtävä 20.4.2018 mennessä.


Kesa Saimaalla -kampanja muodostuu kolmesta eri osasta:

  1. Kampanjaan toteutetaan visitmi kkeli.fi/kesasaimaalla-teemasivu, jossa mukaan lähtevät yritykset saavat muita suuremman ja paremman erikoisnäkyvyyden.
  2. Kesäkampanja starttaa 6 .6.HS etusivun mainoksella ja HS digikampanjalla, jolloin kesä Saimaalla -mainos on myös 6.6. hs.fi-verkkosivuilla, mobiilissa ja tabletissa. HUOM! Kaikki ilmoituspaikat HS kampanjaan on varattu!
  3. Kesä Saimaalla -somekampanja 6.-13.6. Facebookissa, Instagramissa ja Google Display -mainontana. Mukana olevat yritykset saavat some-näkyvyyttä omalle kesätuotteelleen. Tavoitteena on ohjata kävijöitä kesän kampanjasivulle.

Voit osallistua kesäkampanjaan somekampanjalla (osat 1 ja 3). HS etusivumainoksen kuusi paikkaa on varattu nopeimmille eli siihen ei enää ole mahdollista osallistua. Somekampanjaan pääsee mukaan kaikki halukkaat, kun teet varauksen 20.4. mennessä.


Osallistun Kesä Saimaalla -kampanjaan!

HS etusivupaikat on kaikki varattu