Telttamajoitusta camping-alueella järven rannalla Mäntyharjussa


Yhteystiedot:

Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
+358 400 754 835
@
info@tommolansalmi.fi

Lomakeskus Tommolansalmen idyllisellä leirintäalueella majoitut edullisesti telttaan! Telttailualueemme sijaitsee kirkasvetisen ja kalaisan Korpijärven rannalla, tasaisessa mäntymaastossa, keskellä luonnon rauhaa ja kaunista suomalaista järviluontoa.

Meiltä löytyy sekä sähköistettyjä että sähköistämättömiä telttapaikkoja. Leirintäalueemme sopii erinomaisesti majoitukseen niin isommille ryhmille kuin lapsiperheillekin.

Telttapaikkamaksun maksamalla voit vapaasti käyttää leirintäalueemme palveluita erillisiä saunoja lukuun ottamatta. Rantasaunaa ja puusaunaa voi vuokrata erillismaksusta.

Kaikki tarpeelliset palvelut - keittiörakennus, laavu ja grillikodat sekä suihkut ja wc:t - sijaitsevat aivan telttailualueen välittömässä läheisyydessä. Kahvila, uimaranta ja lasten leikkipaikka ovat parin minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää camping-alueestamme alla olevista linkeistä ja katso nettisivuiltamme lisätietoa ajankohtaista majoitustarjouksista!

Lisätietoa leirintäalueesta: http://www.tommolansalmi.fi/telttamajoitus.html

Hintatiedot: http://www.tommolansalmi.fi/hinnasto.html

Ilmaiset palvelut: suihkut, wc-pisteet, kesäkahvila ja kioski, grillikatokset kotakeittiöillä, laavu (grillaus- ja savustusvälineet sekä polttopuut), keittokatos, jossa ruoanlaittomahdollisuudet ja -välineet

Maksulliset palvelut: sähkölämmitteinen rantasauna, tunnelmallinen puulämmitteinen rantasauna, aamupala kesäaikaan

Ilmaiset aktiviteetit: lapsiystävällinen uimaranta, trampoliini, leikkimökki, hiekkalaatikko ja hiekkalelut, pelikenttä (lentopallo- ja sulkapallovälineet), sisä- ja ulkopelit, onginta ja ongintavälineet, pilkkiminen omilla välineillä, avantouinti, sukset, sauvat ja monot, pieni luontopolku ja sauvakävelyreitti, erinomaiset retkeily-, marjastus-, sienestys- ja pyöräilymahdollisuudet

Maksulliset aktiviteetit: kalastusluvat, kalastusmatkat, virvelöinti- ja pilkkivälineet, onkimadot, polkupyörät, soutuvene, kanootti, kirkkovene

Lisätietoa palveluista: http://www.tommolansalmi.fi/palvelut.html

Lisätietoa aktiviteeteista: http://www.tommolansalmi.fi/aktiviteetit.html