Päivä Tertin Kartanossa-kokouspaketti


Yhteystiedot:

Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli
(015) 176 012
@
tertti@tertinkartano.fi

Tertin Kartano on aito sukukartano, kulinaristien kestihovi ja kodikas hotelli keskellä luonnonkaunista järvisuomea. Vieraiden kestitsemisellä on Tertissä pitkät perinteet. Kartanon keittiö loihtii itse tuotetusta lähiruoasta kansainvälisen tason elämyksiä. Vakuutena siitä on mm. arvostettu Chaine des Rotisseurs –kilpi. Vilja, vihannekset, mausteyrtit, marjat ja sienet ovat omien maiden antimia. Päärakennuksen aito tunnelma on hurmannut lukuisia vieraita. Sijainti on sopivasti Mikkelin pohjoispuolella 5-tien varressa 7 km keskustasta.

"Päivä Kartanolla" sisältää kokoustilan tilavuokran Kartanon päärakennuksen salissa klo.9-16, aamukahvit ja talon herkkuleivät, kartanokierroksen (30 min), lounaan Kartanon sesongin pitopöydästä, iltapäivän kakkukahvit ja vanhojen esineiden tunnistuskilpailun (45 min). Kokoustilassa käytettävissä videotykki ja fläppitaulu. Lisäpalveluna kokouspäivään voitte tilata Hyvänolon aamiaisen 10 €/hlö.

Paketin kesto
1 päivä

Voimassa
Ennakkovarauksesta

Hinnat
alk. 76 €/hlö

Ryhmän koko
20 - 40 henkilön seurueille.

Varausehdot
Henkilömäärän vahvistus viikkoa ennen tilaisuutta. Tuolloin vahvistettu määrä toimii laskutusperusteena. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. 

Tiedustelut ja varaukset
Tertin Kartanon myyntipalvelu
Puh. (015) 176 012
tertti@tertinkartano.fi