Matkailuajoneuvojen majoitusta camping-alueella järven rannalla Mäntyharjussa


Yhteystiedot:

Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
+358 400 754 835
@
info@tommolansalmi.fi

Lomakeskus Tommolansalmen camping-alue sijaitsee kirkasvetisen ja kalaisan Korpijärven rannalla, tasaisessa mäntymaastossa, keskellä luonnon rauhaa ja kaunista suomalaista järviluontoa.

Meiltä löytyy sekä sähköistettyjä että sähköistämättömiä paikkoja matkailuajoneuvoille sekä Korpijärven rannan läheisyydestä että hieman kauempana rannasta.

Leirintäalueellamme on kaksi vedenottopistettä ja yksi kemiallisen wc:n tyhjennyspiste. Juomakelpoinen vesi tulee leirintäalueen omasta kaivosta.

Keittiörakennus, laavu ja grillikodat sekä suihkut ja wc:t sijaitsevat aivan matkailuajoneuvoille varatun alueen vieressä. Kahvilaan, uimarannalle ja lasten leikkipaikalle kävelee vain pari minuuttia.

Kaikki leirintäalueemme palvelut erillisiä saunoja ja aamupalaa lukuun ottamatta sisältyvät majoitusmaksun hintaan.

Lue lisää camping-alueestamme alla olevista linkeistä ja katso nettisivuiltamme lisätietoa ajankohtaista majoitustarjouksista!

Lisätietoa leirintäalueesta: http://www.tommolansalmi.fi/matkailuajoneuvot.html

Hintatiedot: http://www.tommolansalmi.fi/hinnasto.html

Ilmaiset palvelut: suihkut, wc-pisteet, kesäkahvila ja kioski (jossa ilmainen nettiyhteys), grillikatokset kotakeittiöillä, laavu (grillaus- ja savustusvälineet sekä polttopuut), keittokatos, jossa ruoanlaittomahdollisuudet ja -välineet

Maksulliset palvelut: sähkölämmitteinen rantasauna, tunnelmallinen puulämmitteinen rantasauna, aamupala kesäaikaan

Ilmaiset aktiviteetit: lapsiystävällinen uimaranta, trampoliini, leikkimökki, hiekkalaatikko ja hiekkalelut, pelikenttä (lentopallo- ja sulkapallovälineet), sisä- ja ulkopelit, onginta ja ongintavälineet, pilkkiminen omilla välineillä, avantouinti, sukset, sauvat ja monot, pieni luontopolku ja sauvakävelyreitti, erinomaiset retkeily-, marjastus-, sienestys- ja pyöräilymahdollisuudet

Maksulliset aktiviteetit: kalastusluvat, kalastusmatkat, virvelöinti- ja pilkkivälineet, onkimadot, polkupyörät, soutuvene, kanootti, kirkkovene

Lisätietoa palveluista: http://www.tommolansalmi.fi/palvelut.html

Lisätietoa aktiviteeteista: http://www.tommolansalmi.fi/aktiviteetit.html