Tommolansalmen kesäkahvila


Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
+ 358 400 754 835
info@tommolansalmi.fi
http://www.tommolansalmi.fi

Kotileivonnaisia, lähiruokaa ja tulisia grilliherkkuja järven rannalla!

Tommolansalmen kesäkahvila sijaitsee Mäntyharjulla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä, luonnonkauniilla mäntykankaalla kirkasvetisen ja kalaisan Korpijärven rannalla. Meille on helppo poiketa vaikka ohikulkumatkalla rentoutumaan ja nauttimaan Korpijärven luonnonkauniista järvimaisemista!

Yli 35 vuotta toiminut perheyrityksemme tarjoaa laadukasta mökki-, matkailuajoneuvo- ja telttamajoitusta sekä kesäkahvilan ja kioskin palvelut. Kesäkahvilamme on varustettu A-oikeuksin.

Aamukahvit järven rannalla tai lämmin kaakao kylmänä kesäiltana

Kahvilamme on avoinna kesäisin toukokuusta syyskuuhun aamusta yömyöhään.

Meille voi poiketa aamukahville vaikka heti aamukahdeksalta. Isompaan nälkään ruokalistaltamme löytyy runsaita ja täyttäviä ruoka-annoksia ja lähiruokaa – kuten paikallisen tuottajan lihasta valmistettuja tulisia chiliburgeraterioita!

Hellepäivinä meillä voi herkutella kesän uutuusjäätelöillä tai vaikka limulla ja itse leipomillamme kotileivonnaisilla, ja iltaisin meillä voi lämmitellä vaikka viinilasillisen tai lämpimän kaakaon ääressä. Viikonloppuisin palvelemme yöhön saakka, joten meille on helppo poiketa yöpalalle vaikka kotimatkalla vieressä sijaitsevalta Tommolan lavalta.

Kahvilassamme on katettu terassi, joten sadekaan ei haittaa, ja lämpiminä kesäpäivinä jäätelöt voi syödä vaikka järven rannalla laiturilla!

Take away -annokset

Voit myös ostaa kahvilastamme lämpimät ruoat tai leivonnaiset kotiin vietäväksi. Toivomme, että tilaat ruoat ja leivonnaiset mahdollisuuksiesi mukaan etukäteen, sillä kahvilassamme päivittäin leivottavat tuotteet ovat suosittuja, ja osa tuotteista voi loppua ennen päivän päättymistä. Voit tehdä tilauksen asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Kesäkahvila lapsiperheille

Meillä lapsiperheet viihtyvät pidempäänkin. Kahvilan vieressä, näköetäisyydellä kahvilan terassista, on lapsille rakennettu leikkimökki, jossa on leluja ja tekemistä. Leikkimökin vieressä on myös hiekkalaatikko, jossa lapset viihtyvät mielellään aikuisten kahvitellessa. Lisäksi vieressä on asiakas-wc, jossa on lastenhoitopöytä.

Uimaan ja saunomaan

Kahvilan vieressä on yleinen lapsiystävällinen ja matala hiekkapohjainen uimaranta sekä pukukoppi, joten kahvittelun lomassa meillä voi myös uida. Lisäksi camping-alueellamme on runsaasti muita palveluita, kuten vuokrattavat rantasaunat ja grillikodat sekä runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Lue lisää majoitustoiminnastamme ja muista palveluistamme nettisivuiltamme: http://www.tommolansalmi.fi

Lisätietoa kahvilastamme: http://www.tommolansalmi.fi/kahvila.html

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa