Nepalilainen ravintola Kumari


Mikonkatu 8, 50100 Mikkeli
0404102873
ravintolakumari@gmail.com
http://www.kumari.fi/

Namaste,

Mikkelin keskustaan auenneessa Ravintola Kumarissa pääset tutustumaan alkuperäiseen nepalilaiseen keittiöön. Ruuissamme yhdistyvät autenttiset maut tuoreisiin ja laadukkaisiin valmistusaineisiin. Nepalilaisen aterian keskiössä ovat riisi (bhat) ja linssit (dhal), joita täydennetään vihannes- ja liharuuilla, naan-leivällä ja tuoresalaateilla. Valmistamme ruuan perinteisillä menetelmillä sekä käytämme autenttisia yrttejä ja mausteita.

Keittiöhenkilökunnallamme on yli 20-vuotinen kokemus nepalilaisten herkkujen valmistamisesta. Pyynnöstänne voitte vaihtaa ruokalajien mausteisuutta joko miedoksi, keskitasoiseksi tai voimakkaasti maustetuksi. Ravintola Kumarin idyllinen sisustus tuo esille kauniisti nepalilaisia traditioita ja korostaa lämmintä tunnelmaa.

Tule syömään päivittäin vaihtuvasta lounaspöydästämme tai järjestä meillä syntymäpäivät tai illanistujaiset! Otamme myös mielellään vastaan palautetta ja ehdotuksia toimintaamme liittyen.

Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi tutustumaan Ravintola Kumarin nepalilaiseen keittiöön, erinomaiseen palveluun ja tunnelmalliseen ympäristöön omassa rauhassa tai yhdessä rakkaidenne kanssa!

Lounas ma-pe 11.00 - 15.00

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa