Mikkelipuisto


Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli
044 768 7922
mikkelipuisto@mikkelipuisto.fi
http://www.mikkelipuisto.fi

Mikkelipuisto on monipuolinen ja elämyksellinen puutarhamatkailukohde Mikkelissä Etelä-Savossa. Mikkelipuistossa saat paljon vinkkejä omaan pihaan ja puutarhaan, nautit maukkaasta laadukkaista raaka-aineista tehdystä ruoasta ja nappaat mukaan myös kauden puutarhakasvit, tuliaistuotteita unohtamatta.

Upea ja monipuolinen Puutarhapuisto
Eri yritysten suunnittelemilta ja rakentamilta mallipuutarhoilta löydät lukuisia vinkkejä ja ideoita oman pihasi ja puutarhasi piristykseksi. Keskeisessä roolissa olevat yritykset esittelevät suunnittelemillaan ja rakentamillaan mallipuutarhoilla osaamistaan ja tuotteitaan. Mikkelipuistossa on mukana jo lähes 140 yritystä ja yhteisöä ja puistoon rakennetaan uutta nähtävää uusien jäsenyritysten liittyessä mukaan.

Puutarharavintola Greeneristä paikallisia makuja twistillä
Greeneri tarjoaa puhtaita ja herkullisia makumaailmoja pienellä twistillä; olitpa sitten kepeän kasvisruoan tai tuhdimman liharuoan ystävä. Laadukkaat raaka-aineet on valittu huolella ja niiden kotimaisuusaste on suuri. Greeneristä löydät myös kokoustilat sekä näyttely- ja myymälätuotteita. Tule maistamaan esimerkiksi GGB:tä eli Greenerin Gourmet Burgeria tai Puutarhurin salaatteja!

Puutarhamyymälä Vehreästä tuotteet unelmien puutarhaan
Vehreästä löydät kesäkukat, puut, perennat ja pensaat unelmiesi puutarhan toteuttamiseen tai pihan piristykseksi. Myymälästä löytyy myös muita puutarha- ja tuliaistuotteita kotiin tai vierailulle viemiseksi. Vehreän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua puutarhaunelmiesi toteuttamisessa.

Puutarhapuisto, Greeneri ja Vehreä odottavat sinua jo. Tervetuloa Mikkelipuistoon viihtymään ja virkistymään!

Mikkelipuistosta löytyy myös mm. grillipaikka, piknik-nurmi, rantalentis- ja salibandykenttä ja pingispöytä kävijöiden käyttöön. Lisäksi vuokrattavissa on soutuvene. Erilaiset tapahtumat ja toiminta konserteista erilaisiin kursseihin täydentävät kesäkauden kokonaisuutta, katso koko kesän tapahtumat www.mikkelipuisto.fi. 

Järjestämme opastettuja kierroksia tilauksesta ryhmille (tiedustelut ja varaukset 044 768 7922). Hinta 60€/ryhmä (sis.alv), max 25 henkilöä.

Katso myös muut Mikkelin seudun hurmaavat puutarhat.

Tuote

Mikkelissä Puutarharavintola Greeneriin mahtuu isommatkin kemut!

Tuote

Mikkelissä Puutarharavintola Greenerin kabinettiin kokoustamaan tai istumaan iltaa

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa