Juvan Tryffelikeskus


Huttulantie 1 C, 51900 Juva
0400 158 788

www.juvatruf.fi

Tervetuloa tutustumaan Juvan Tryffelikeskukseen ja sen toimintaan. Juvan Tryffelikeskus aloitti toimintansa tammikuussa 2007 ja on ainoa tutkimuskeskus Suomessa, joka on erikoistunut tryffeleiden tutkimiseen. Palveluihimme kuuluvat mm. tryffelitarhojen perustaminen ja tarhojen hoidonohjaus, tryffelitapahtumat ja –safarit, tryffelitaimien myynti ja koiranomistajien ohjaus tryffelin metsästykseen.

Meiltä voi yksityinen maanomistaja saada opastusta, konsultointia ja start up- materiaalia tryffelitarhan perustamiseen kirjallisella, vähintään kahden vuoden sopimuksella. Juvan Tryffelikeskuksella ei ole oikeutta sopimustarhaajan tryffelisatoon, sen tarhaaja omistaa itse, mutta tarhalta saatuja tuloksia ja sieltä otettuja valokuvia keskuksella on oikeus käyttää.

Tarjoamme ryhmille 45 minuutin mittaista esittelytuokiota, jonka aikana kerromme toiminnastamme ja suomalaisesta tryffelitarhauksesta.  Tilauksesta saatavilla ovat myös Kuninkaankartanon tryffelisafari- ja Tryffelinmetsästystä oman koiran kanssa -aktiviteettipaketit!

Ryhmäesittelyt voi kätevästi liittää vaikka kesäteatterimatkan yhteyteen, sillä samassa rakennuksessa Tryffelikeskuksen kanssa sijaitsee myös Kuninkaankartanon kesäteatteri. Partalan alueelta löytyy myös Juvan museo, Juvan karjalaisten museo ja Galleria Kuninkaankartano. 

Kesällä 2019 Juvan Tryffelikeskus on avoinna seuraavasti:

7.6.-30.8. perjantaisin klo 11-13
4.7.-25.7. torstaisin klo 11-13

Tervetuloa tutustumaan tryffelien maailmaan!

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa