Voikukkapulla


02.06.2016 | Kirjoittaja: Leena Kuparinen, Kenkävero

Kenkäveron Voikukkapulla

Valmista pullataikina ja pyörittele se pyöreiksi pulliksi. Anna pullien kohota kaksinkertaisiksi ja voitele ne kananmunalla. Laita voisilmät pulliin; paina nokare voita pullan keskelle ja hieman sokeria. Paista 200 C noin 6-10 minuuttia. 

Heti paiston jälkeen koristele kuumat pullat kuivatuilla voikukan terälehdillä.

Voikukan terälehtien kuivatus:

Terälehdet voit kuivattaa yrttikuivurissa tai pimeässä lämpimässä paikassa noin 40 asteen lämmössä 12-24 tuntia.

Suosittelemme

Lähde retkelle

Katso seudun luontokohteita

Risteile Saimaan kauniilla vesillä

Mikkelin seudun tapahtumat

Katso, mitä seudulla tapahtuu

Tule ostoksille Mikkelin seudulle

Designia, käsityötä, lähiruokaherkkuja...