Tehokas treeniviikko takana!


08.06.2015 | Kirjoittaja: Saimaan Teatteri

Kesän 2015 ensimmäinen kunnon treeniviikko on nyt takana. Ollaan leikitty Ainon kirjoittaman hullukurisen tekstin kanssa. Pistettiin koko porukalla kunnolla haisemaan ja saatiin pohjat tehtyä lähes jokaiselle kohtaukselle näytelmän loppuratkaisua lukuun ottamatta. Tässä vaiheessa on tärkeintä löytää vääntöä hahmojen välille ja kokeilla eri tyylilajeja. Ennakkoluulottomasti ja röyhkeästi kun lähtee kokeilemaan, niin löytyy jotain sellaista mitä ei ennalta osaisi arvata. Joten hyvät naiset ja herrat! Kreisiä ja hauskaa matskua on luvassa!

Mukana harjoituksissa näyttelijöiden ja ohjaajan lisäksi on äänisuunnittelijamme Ilja Lehtinen, joka seuraa silmä kovana lavan tapahtumia ja tarttuu hetkessä kiinni tunnelmaan kuin tunnelmaan ja värittää sitä omalla musallaan ja äänitehosteillaan. Iljan äänisuunnittelu antaa näyttelijälle todella paljon.

Ryhmä harjoittelee vielä ensi viikon Helsingissä ennen muuttoa Juvalle. Harjoittelemme Teatterikorkeakoulun tiloissa, kuten viime viikollakin. Ensi viikolla on tarkoituksena harjoitella näytelmän loppuratkaisua! Sen päivänvaloa te hyvät katsojat saatte vielä odottaa hetkisten, joten ei muuta kuin lippuja varailemaan! Kiertueemme alkaa perinteisesti Juvalta, Jukolan seurantalolta, jossa aloitamme maanantaina 15.6 lähtien ensi-ilta valmistelut. Itse ainakin odotan jo kovasti palaamista Juvalle! Tästä tulee loistava kesä!

Ensi viikolla on kuitenkin vielä edessä roadtrip Tampereelle pukuja haalimaan. Reissu on oiva mahdollisuus testata uudistuneen ryhmän dynamiikkaa ennen kesän varsinaista sillipurkkiseilailua!

Tässä kooste ensimmäisestä läpimenosta

Heikki Ranta

Saimaan Teatterin näyttelijä

Suosittelemme

Lähde retkelle

Katso seudun luontokohteita

Risteile Saimaan kauniilla vesillä

Mikkelin seudun tapahtumat

Katso, mitä seudulla tapahtuu

Tule ostoksille Mikkelin seudulle

Designia, käsityötä, lähiruokaherkkuja...