Piparjuurihauki, torikasvikset ja Salsa Verde neljälle


02.06.2016 | Kirjoittaja: Ilkka Arvola, Bistro Vilee

Piparjuurihauki, torikasvikset ja Salsa Verde neljälle

700g ruodotonta haukifileetä
suolaa
raastettua piparjuurta
voita

Torikasvikset:

uusia perunoita
pieniä porkkanoita
avomaankurkkua
sipulia

Salsa Verde:
25g liotettuja kapriksia
1/2 punttia lehtipersiljaa
1/2 punttia tilliä
1/2 sitruunan kuori
1     valkosipulin kynsi
2dl  oliiviöljyä
       suolaa, mustapippuria, halutessasi voit laittaa joukkoon myös muutaman anjovisfileen

Soseuta kaikki Salsa Verden ainekset tahnaksi.

Kypsennä pestyt kasvikset voilla ja suolalla maustetussa vedessä.

Paista hauki keskilämmöllä pannulla ja raasta piparjuuri lopussa päälle.

Suosittelemme

Lähde retkelle

Katso seudun luontokohteita

Risteile Saimaan kauniilla vesillä

Mikkelin seudun tapahtumat

Katso, mitä seudulla tapahtuu

Tule ostoksille Mikkelin seudulle

Designia, käsityötä, lähiruokaherkkuja...