Kesäteatteriin Mikkelin seudulle


31.05.2016 | Kirjoittaja: VisitMikkeli

Kesällä 2016 Mikkelin seutu tarjoaa runsaasti tunteita herättäviä kesäteatteriesityksiä aina Naisvuoren kesäteatterista kaupungin katolta Saimaan teatterin laivakiertueen tunnelmiin Saimaan rannoille. Tutustu kesäteattereiden tarjontaan ja valitse niistä mieleisesti. Tai mikseit kiertäisi kesän aikana katsomassa vaikka jokaisen? Mikkelin matkailuneuvonnasta voit ostaa kolmen kesäteatterin yhteisen Triotiketin, joka oikeuttaa pääsyn kolmeen eri kesäteatterinäytökseen: Avomielinen Anneli (Kuninkaankartanon kesäteatteri), Tankki täyteen (Naisvuoren kesäteatteri) ja Häät (Saimaan teatteri). Tiketti maksaa 62 euroa, ja sillä voi lunastaa pääsylipun valitsemaansa esitykseen kunkin kesäteatterin lipunmyynnistä.

Mikkelin Kesäteatteri, Naisvuori

Mikkelin kesäteatterissa Naisvuorella nähdään kesällä 2016 Neil Hardvickin ja Jussi Tuomisen kirjoittama näytelmä Tankki täyteen. Aikoinaan tv-sarjaksi kirjoitettu teksti kuvattiin vuosina 1978 ja 1980. Sarja oli yksi katsotuimpia aikalaisiaan. Esitykset 22.6.-30.7.

Tutustu myös Mikkelin keskustahotellien loistaviin kesäteatteripaketteihin: Original Sokos Hotel Vaakuna & Cumulus Mikkeli

Rapion Myllyn Kesäteatteri

Mummonmökki on mehevä kansankomedia ahneesta perikunnasta, joka juonittelee itselleen somaa mummon mökkiä, ja pontevasta mummosta, jota ei jymäytetä. Näytelmän tähtenä nähdään kansansuosikki Hannele Lauri! Naurunpaikkoja pullollaan olevassa komediassa osansa saavat myös kuntapäättäjien kommervenkit ja hoitoalan hassutukset, unohtamatta kiinteistöalan kelmejäkään. Esitykset 16.6.-3.8. Vain 20 esitystä!

Kuninkaan Kartanon Kesäteatteri

Avomielinen Anneli on Pauliina Hukkasen hulvaton show, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Esitykset 9.6.-27.7.

Mielensäpahoittaja ja poika - tarinan hersyvä huumori on taitettu elämän pohjimmaisella haikeudella, komedian sävyt ovat syvästi suomalaisia. Keskiössä isä, jonka mieli niin helposti pahoittuu. Isän voinnista ja touhuista on alituiseen huolissaan hänen aikuinen poikansa. Esitykset 28.6.-5.7.

Viiru, Pesonen ja Kososen kukko - esityksen rooleissa loistavat Seppo Halttunen ja Annaleena Sipilä tulevat Juvalle jo kolmatta kesää peräkkäin tuomaan iloa myös perheen pienimmille teatterin katsojille. Esitykset 20.-21.7.

Syvälahden Tanssilavateatteri Estate

TeatteriEstate juhlii 10-vuotistaivaltaan näyttävästi esittämällä Katri Helena -musiikkinäytelmän! Vierailevana tähtenä nähdään ja kuullaan Marita Taavitsainen. Esitykset 12.7.-14.8.

Koirakiven Kesäteatteri

Koirakiven kesäteatteri esitetään heinäkuun alussa kahden viikon ajan tarinaa Tuuliajolla –kiertueesta, jolloin joukko Suomi rock –yhtyeitä, Hassisen kone, Eppu Normaali, Juice Leskinen ja Yö, purjehtivat Saimaalla sisävesilaivalla kaupungista toiseen 1980 -luvulla. Esitykset 1.-15.7.

Mäntyharjun Kesäteatteri Pappilanparvi

Tähdet tähtien takaa on musiikkinäytelmä unelmista, pettymyksistä ja toiveista, siis elämästä. Esitykset 15.-28.7.

Saaristoryhmä Pienoisnäytelmä

Luonnonlapsi Jalmari Reponen -näytelmä Lintusalon koululla. Esitykset tiistaisin 17.5.-7.6.

Saimaan Teatterin Laivakiertue

Saimaan Teatterin kesän 2016 esitys toivottaa katsojat tervetulleiksi kesähäihin! Häävalssi, morsiamen ryöstö, juhlapuheita, mustasukkaisia kaasoja, kuokkavieraita ja tuntematon sulhanen – kaikkea tätä ja vielä enemmän tarjoaa Saimaan Teatterin HÄÄT!

Teatteri Henkireikä

Markku Hyvösen komedia Rakkautta yli rajojen. Esitykset 29.6.-13.7.

Tuuva Teatteri

Kössi Kannon ohjaama Rakkausresepti Ristiinan Tuuva teatterin lavalla 17.-31.7.

Katso kaikki Mikkelin seudun teatterit täältä!

Blogiin liittyvät yritykset

Syvälahden Viihdekeskus

Norppapolku

Teatteri Henkireikä

Saimaan Teatteri

Kuninkaankartanon kesäteatteri

Kuninkaankartanon kesäteatteri

Mikkelin Teatteri

Mikkelin Teatteri

Koirakiven kesäteatteri

Mäntyharjun kesäteatteri

Viimeisimmät artikkelit

Päämajaopas – koe sotahistoria uusin silmin! Kahdeksan tarinaa Puulalta Nautiskeluun muikunmäti Yllätyksiä ja gourmet-elämyksiä Yllätyksiä ja gourmet-elämyksiä osa 2

Suosittelemme

Lähde retkelle

Katso seudun luontokohteita

Risteile Saimaan kauniilla vesillä

Mikkelin seudun tapahtumat

Katso, mitä seudulla tapahtuu

Tule ostoksille Mikkelin seudulle

Designia, käsityötä, lähiruokaherkkuja...