Herkkutatti-villiyrttisalaatti


02.06.2016 | Kirjoittaja: Sami Tallberg, Hotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharjun Herkkutatti-villiyrttisalaatti

4               keskikokoista tattia

4               osmankäämin 

                 mureaa ”sydänosaa” 

1               iso kourallinen syötäviä, 

                 salaatinomaisia villiyrttejä

1 dl laadukasta oliiviöljyä 

                 (kastikkeena)

suolaa

mustapippuria

Tässä reseptissä villiyrtteinä on käytetty vesiheinää, pihasaunion kukkia, jauhosavikan versoja ja niittysuolaheinän lehtiä.

Leikkaa herkkutatit pituussuunnassa ja osmankäämit vinottain ohuiksi viipaleiksi. Puhdista villiyrtit. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa
ja nosta kunkin ruokailijan lautaselle kuohkea keko salaattia. 

Suosittelemme

Lähde retkelle

Katso seudun luontokohteita

Risteile Saimaan kauniilla vesillä

Mikkelin seudun tapahtumat

Katso, mitä seudulla tapahtuu

Tule ostoksille Mikkelin seudulle

Designia, käsityötä, lähiruokaherkkuja...